Doktor Ivić o nevakcinisanju: Ljudi vjeruju grupama na Faceboku, ne slušaju liječnike

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ko kaže

Slušam, ali one poštene. Kažu ovu bocku ni u ludilu. Btw u ovoj našoj zemlji ni jedan hebeni dr. nije izašao javno sa istinom. Gnjide.

.

Ko neće da se “bocka”? Ona raja koja hrli u Srbiju u desetinama hiljada - jer im BiH ne da da se vakcinišu? Redovi pred Zetrom koji mole za vakcinu? Jel ta raja!?

Nbs

Jadan i bjedan ovaj polupismeni vilajet za 30 godina iole obrazovani napustili balkan a ovi sa diplomama iz stamparije vedre i oblace idioti vjeruju teorijama zavjere NAUCITI PISAT I CITAT NIJE OBRAZOVANJE samo vi u bogomolje po obrazovanje vidim rezultat

Pa

Kako da vas slusaju, kad vi po domovima zdravlja ne nosite maske osim na ulazu, nemate pojma o neispotanim vakcinama jer se one testiraju godinama, ne odgovarate ni vi ni niko za nuspojave kije nece odmah nego u narednim godinama, zasto kad od vasih pcr lazno oboljelih ima 3 bolesna covjeka na 500 kao zarazenih, cenzurisete sve sto nije kako kazu fasisti koji takodjer ne odgovaraju ni zasta. Ajd nas pustite i vakcinisite se vi i ne bojte se onda nas nevakcinisanih ili je i to jos jedan dokaz da ste placeni da lazete.

Veteran64

Kako da vas slusaju, kad vi po domovima zdravlja ne nosite maske osim na ulazu, nemate pojma o neispotanim vakcinama jer se one testiraju godinama, ne odgovarate ni vi ni niko za nuspojave kije nece odmah nego u narednim godinama, zasto kad od vasih pcr lazno oboljelih ima 3 bolesna covjeka na 500 kao zarazenih, cenzurisete sve sto nije kako kazu fasisti koji takodjer ne odgovaraju ni zasta. Ajd nas pustite i vakcinisite se vi i ne bojte se onda nas nevakcinisanih ili je i to jos jedan dokaz da ste placeni da lazete. ka Pa Niko ni za sta ne daje nikakve garancije!!! Zakon kaze da pelcovanje ne moze nikako biti obavezno!!! Pregledajte izjave ljekara u posljednje dvije godine, stavite ruku na srce i recite - kome vjerovati!!!

KLOSA

ETO TREBA VAS SLUSATI VI NE LAZETE KAD SU DOKTORI VOLJELI PACIJENTE NIKAD ODKUD SADA TOLIKA BRIGA ZA PACIJENTE ZA ZDRAVLJE GRADZANA I NARODA POGOTOV ZA STARIJE SRAM VAS BILO PRODALI STE DUSU DZAVOLU ZARAD PARA I POLOZAJA PA I OVE POPLAVE DOKAZUJU DA TREBA SLIJEDITI BOGA A NE GLOBALISTE FASISTE I DZAVOLIJU VOJSKU BOG NARODIMA DAJE ZNAK DA NE SLUSAJU I SLIJEDE ANTIKRISTA

/ Najnovije